laatste info deelnemers 2020

Beste Bikers

Zaterdag 23 april 2022  is het zover en zal de 8ste editie van de 24uur mountainbike plaatsvinden. In deze mail sturen wij u de laatste informatie.

We vragen aan de teamleiders deze gegevens door te sturen naar alle teamleden gezien we niet over alle e-mailadressen beschikken.

ROUTE, PARKEREN, TEAMPLEKKEN EN CAMPING

De camping is beschikbaar op vrijdagavond 22 april 2022 vanaf 17u! Echt niet vroeger!!!!

We verwachten meer dan 480 deelnemers dus er gelden strikte spelregels.Er kan niet over het campingterrein gereden worden met voertuigen! Elk team heeft een eigen genummerde campingplaats met voldoende plaats voor elk teamlid. Op de mobilhome parking krijgt iedereen ook een toegewezen plaats.
We kregen de laatste dagen heel wat individuele vragen inzake de camping. Last minute wijzigingen inzake zijn slechts heel beperkt mogelijk of uitgesloten. We hopen op uw begrip inzake. Spreek goed af met uw teamgenoten(!)

Als bijlage kan u een plan vinden van het evenement met vermelding parcours, camping, parking deelnemers, enz.

Praktisch

De beste manier om het domein te bereiken is via de rotonde op de Bruggesteenweg (N32) en dan de richting van Dominiek Savio instituut volgen.
Adres GPS: Koolskampstraat 20 8820 Hooglede -Gits
Na het verlaten van de rotonde zal u via de Stationsstraat een spoorovergang bereiken. Direct na de spoorovergang moet u links afslaan in de richting van de parking "laden en lossen" (borden geven deze parking aan) (gele pijl plan).

Op de parking "laden en lossen" mag u maximum 30 minuten stilstaan en parkeren,We herhalen: maximum 30 minuten, minder is beter!! We herhalen: maximum 30 minuten.

Dit geeft u voldoende tijd om u aan te melden aan het secretariaat in de Zanibootent (teamverantwoordelijke ifv ontvangen teamenveloppe + nummer van de campingplaats), uw bagage uit te laden en naar uw campingplaats te brengen. We voorzien in een aantal kruiwagens om het transport van de bagage vlotter te laten verlopen.

Deelnemers welke zich niet eerst moeten aanmelden in het secretariaat moeten ook gebruik maken van deze laad- en loszone en volgen dus dezelfde route. (laden en lossen). Ook op de mobilhomeparking werken we enkel met gereserveerde plaatsen.

Na het laden en lossen van de bagage moet u met uw voertuig de donker gele pijlen volgen tot aan parking deelnemers (B). Daar kan u uw auto het volledige weekend parkeren. Tussen parking deelnemers en het campingterrein is er een voetgangerstunnel. Deelnemers met een mobilhome moeten finaal zich parkeren op de mobilhome parking. Bij het verlaten van parking "laden en lossen" links omhoog rijden tot het winkeltje en dan linksaf draaien (donker gele pijlen). Gelieve achter de voorruit uw telefoonnumer zichtbaar aan te brengen zodat we u kunnen contacteren indien nodig.

Mogen wij u vragen de parkeerplaatsen op het domein zelf volledig vrij te houden(!) Via de voetgangerstunnel kan u vlot naar de parking deelnemers. Leg vooraan in uw auto ook een blaadje met uw telefoonnumer

Tip: Indien u pas op zaterdag komt adviseren wij u om op tijd te komen, zodat u voldoende tijd heeft om uw plek in te richten.

PASTA + FRIETKRAAM

Er is mogelijkheid om pasta of frietjes te eten.  U hoeft vooraf niet te reserveren.
Openingsuren: vrijdag van 18 uur tot +/- einde, zaterdag 12 tot 23 uur en zondag 11u30 tot 14u30 (ov)

BELANGRIJK OM WETEN


-          De start is om 13uur

-          Haal eerst uw teamenveloppe af op het secretariaat

-          Alle deelnemers moeten verplicht het polsbandje dragen

-          De briefing is voorzien op zaterdag om 11u45 aan de tent (verplicht voor de teamleider)

-          Volg de instructies van onze vrijwilligers goed op om een vlotte doorstroming en organisatie mogelijk te maken

-          Maak gebruik van de ontbijtbon om op zondag uw gratis ontbijt af te halen. Op zaterdagochtend is er een aanbod van ontbijtkoeken in de tent en koffie uiteraard

-          Aggregaten zijn niet toegelaten, er is stroom voorzien op de camping (meer info campingreglement)

-          Breng een voldoende lange goedgekeurde verlengkabel mee (40 meter)- elektriciteit is inbegrepen op de camping en op de mobilhome parking.    Er is geen stroom op de stille camping

-          Vergeet niet de stormbanden voor alle team/partytenten goed vast te maken (verplicht)

-          U kan een teamfoto laten nemen aan de sponsorpancarte

-          Op het domein is er een locatie de Stille Bron, een plaats waar men de overleden mensen van Dominiek Savio herdenkt. Gelieve de nodige afstand te bewaren.

-          We verkopen t-shirts (15 euro) + bandana’s (6 euro) in het secretariaat (aanbod beperkt)

-          Nieuw: waarborg chip tijdsregistratie: 10 euro (cash te betalen bij afhalen teamenveloppe)

-          Elke deelnemer krijgt van ons een bandana (!)

-          Er is de mogelijkheid om tijdens het weekend heerlijke pannenkoeken te kopen

-          Verwarmingstoestellen met een groot vermogen zijn niet toegestaan gezien onze installaties daar niet op voorzien zijn (!) Hou het tof voor elk

-          Laat uw fiets vooraf controleren door een fietshersteller!

-          Hou het sportief - we zijn een fun event - geniet van het mountainbiken en respecteer elkaar - traag of snelNa en voor het evenement is het verboden om op een aantal privé stukken (bv; de afdaling) van het parcours te fietsen. Gelieve geen gps bestanden op te laden en ook het parcours van de 24uur niet te gebruiken na of voor het evenement.

Graag maken we ook nog wat promo voor RunForAfrique - een natuurloop op vrijdagavond 22 april 2022 om 20u. Inschrijven kan online of op het event zelf.

Lees ons reglement en campingreglement nog eens goed na om misverstanden te voorkomen!

Succes!

Mountainbikegroeten

T24vzw

Copyright @ All Rights Reserved