Camping reglement

Campingreglement

 

 

AANDACHT AANDACHT!!!

 

 

Gelieve bij het inschrijven bijzonder aandacht te besteden aan het item camping. Duidelijk aanvinken wat u denkt nodig te hebben met uw team. Ofwel een plaats op de mobilhome parking, op de camping of op beide of helemaal geen plaats. Enkel zo kunnen we het campinggebeuren efficiënt organiseren.

CAMPINGREGLEMENT T24VZW – 24u MTB

 

Alle deelnemers zijn in navolging van het algemeen reglement verplicht deze regeling zoals omschreven in het campingreglement te volgen.

De camping is toegankelijk vanaf vrijdag 22 april 2022 om 17 uur (na afhalen starterspakket op secretariaat) tot zondag 24 april 2022 om 16 uur.


Parkeren:

 

 Parkeren op de camping is niet toegestaan. Enkel op vrijdagavond 22 april tussen 17u en 22u, op zaterdag tussen 8 en 11u30 en op zondag tussen 13u15 en 16uur is toegang in de nabijheid van de camping mogelijk met de auto voor het laden en lossen van de bagage van de deelnemers. We voorzien een laad en loszone,vanaf deze zone moet u uw bagage tot op het campingterrein (voetbalveld) dragen.

 

Daarna moeten de deelnemers verplicht hun voertuig parkeren op de voorziene parkings. Verkeerd geparkeerde auto’s zullen beboet en eventueel weggesleept worden. Breng je telefoonnummer zichtbaar achter je voorruit aan, bij nood kan de politie je contacteren. Bij niet respecteren van de parkingsregels kan het team na waarschuwing het evenement moeten verlaten.

 

 

Kamperen

 

 

Er mogen enkel tenten worden geplaatst op de daar voorziene plaatsen op het terrein van de camping en dit kan enkel tijdens de voorziene uren. Elk team krijgt dus een toegewezen plaats en moet deze verplicht innemen.

Tenten mogen in geen geval met elkaar worden verbonden

 

Respecteer  een minimale afstand tussen de tenten. De organisatie zal daar op toezien en indien nodig jullie tent laten verzetten.

De camping is enkel toegankelijk voor deelnemers die het groene bandjes dragen, bezoekers zijn toegelaten maar mogen er niet de nacht doorbrengen.

Mobilhomes caravans en auto's zijn verboden op het terrein.

 

Er is een aparte plaats voorzien voor mobilhomes en caravans. (parking naast het voetbalterrein). Hier zijn tevens vaste plaatsen voorzien en is improvisatie inzake plaatsen niet toegelaten.

Het is ten strengste verboden om open vuur te maken! Dus ook geen fakkels, vuurkorven, ... Geen BBQ – vuurtjes op grond of op het gras.

Men kan enkel campingvuurtjes gebruiken om eten op te warmen.

Voor elk deelnemend team is er een stroompunt voorzien.

 

Hou er echter wel rekening mee dat het stroompunt een eind van je kampeerplaats kan zijn ,breng daarom genoeg verlengdraad mee! Let op: enkel goedgekeurde, en van een CE label voorziene kabelhaspels met thermische automatische schakelaar worden aanvaard. Zelfgemaakte of herstelde verlengkabels worden om veiligheidsredenen niet toegestaan. De elektriciteit is gratis en beperkt tot één aansluiting per ploeg en kan dus enkel worden gebruikt om verlichting in de tent en wat telefoons en of fietsverlichting mee op te laden Er mogen in geen geval verwarmingselementen, frigo's,kookplaten,lampen van hoge wattage of andere elektrische toestellen die veel verbruiken er worden op aangesloten. Bij misbruik word je stroompunt afgesloten. Als zou blijken tijdens het evenement dat onze stroom niet zwaar genoeg is mag de organisatie alle stroompunten uitschakelen. Verlichting kan dan altijd worden opgeladen in het secretariaat. (gelieve deze dan wel te naamtekenen.)

Eigen stroomvoorzieningen (groepen, generatoren) zijn niet toegestaan op de camping.

Van 24 tot 06uur word er stilte gevraagd op de camping. Uiteraard blijven de rijders doorrijden.

Muziek is in beperkte mate toegestaan op de camping maar respecteer de nachtrust van de rijders en zeker de omwonenden. De camping is geen fuiflocatie.

 

 

Wild plassen is verboden, er zijn toiletten voorzien.

Douches zijn ter beschikking.

Huisdieren zijn verboden op het campingterrein.

Laat geen waardevolle voorwerpen of fietsen onbewaakt achter. De organisatie is op geen enkel moment verantwoordelijk voor diefstal, verlies of vandalisme.

Hou de brandgangen ten allen tijde vrij. Er zijn brandblussers ter beschikking en een EHBO set.

Afval sorteren

We beschikken over gescheiden vuilnisophaling. Gelieve op de juiste manier te sorteren en het afval in de daarvoor voorziene containers te sorteren. Grof huisvuil (tenten, kussen, matten) moet u achteraf zelf meenemen.

Wij vragen aan iedereen om mee te helpen aan een proper en net evenement door mee te helpen sorteren en geen afval achter te laten op het parcours.

Na het evenement ruimt iedereen zijn plaats zeer grondig op! Er mag niets achter blijven op het terrein. Let er ook op dat er geen haringen in de grond achterblijven of anderen zaken, daar het eigenlijk een voetbalveld betreft. Het is daarom ook verboden om glas mee te brengen op de camping.

Overtredingen

Flagrante overtreding van het reglement voor parkeren, kamperen en afval sorteren kunnen leiden tot uitsluiting van het evenement. In dergelijk gevallen heeft de uitgesloten ploeg geen recht op terugstorting van het inschrijvingsgeld.

Heb respect voor de omgeving, dankzij de medewerking van de gemeente Hooglede en de verschillende partners kunnen we dit evenement realiseren en hopelijk ook herhalen.

Diefstal

 

 

 

 

GELIEVE OOK NIKS TE STELEN VAN DE ORGANISATIE _ IN 2016 WAREN WE HET SLACHTOFFER VAN EEN DIEFSTAL _ WE OFFEREN VEEL VAN ONZE VRIJE TIJD OP OM DIT EVENEMENT TOEGANKELIJK, BETAALBAAR en STEEDS OPNIEUW TE ORGANISEREN. Dank alvast!

Copyright @ All Rights Reserved