laatste info deelnemers

INFORMATIE DEELNEMERS 24 UUR MOUNTAINBIKE HOOGLEDE GITS 29-30 APRIL 2017

Beste Bikers

Zaterdag is het zover en zal de 5de editie van ons evenement neerstrijken op het domein van het Dominiek Savio Instituut te Hooglede-Gits. In deze mail sturen wij u de laatste informatie m.b.t. het evenement. Wij willen iedereen dan ook verzoeken deze informatie volledig te lezen en vragen aan de teamleiders deze gegevens door te sturen aan alle teamgenoten.

ROUTE, PARKEREN, TEAMPLEKKEN EN CAMPING

We verwachten meer dan 400 deelnemers dus er gelden strikte spelregels. Eén regel is alvast hetzelfde gebleven als vorig jaar: er kan niet over het campingterrein gereden worden met voertuigen! Elk team heeft een eigen genummerde campingplaats met voldoende plaats voor elk teamlid. Op de mobilhome parking is er niet langer vrij parkeren en krijgt elk een toegewezen plaats. Ook dit jaar voorzien we  een stille camping waarbij je vrij een plaatsje kan kiezen met je tentje voor een rustige nacht.
We kregen de laatste dagen heel wat individuele vragen inzake de camping. Last minute wijzigingen inzake zijn slechts heel beperkt mogelijk. We hopen op uw begrip inzake.
Spreek goed af vooraf met uw teamgenoten(!)

Op de website kan u het uitgebreide plan vinden van het evenement met vermelding parcours, toiletten, camping, douches, wisselzone, enz.

Hoe zien wij u graag komen? Zie plan onderaan

De beste manier om het domein te bereiken is via de rotonde op de Bruggesteenweg (N32) en dan de richting van Dominiek Savio instituut volgen.
Adres GPS: Koolskampstraat 20 8820 Hooglede -Gits
Na het verlaten van de rotonde zal u via de Stationsstraat een spoorovergang bereiken. Direct na de spoorovergang moet u links afslaan in de richting van Parking A (borden geven deze parking aan). (witte lijn)

We voorzien op parking A in een laad wachtzone ter hoogte van het campingterrein waar u maximum 30 minuten mag stilstaan en parkeren (nr.1 plan – parking A) .

Dit geeft u voldoende tijd om u aan te melden aan het secretariaat in de Zanibootent (teamverantwoordelijke ifv teamenveloppe + nummer campingplaats) en uw bagage uit te laden en naar uw campingplaats te brengen. Hou het kort op parking A. We voorzien in een aantal kruiwagens om het transport van de bagage vlotter te laten verlopen.

Deelnemers welke zich niet eerst moeten aanmelden in het secretariaat moeten ook gebruik maken van deze laad- en loszone en volgen dus dezelfde route. ( parking A). Ook deelnemers met een mobilhome moeten deze route volgen.

Na het laden en lossen van de bagage moet u met uw voertuig de groene pijlen volgen tot aan parking B. Daar kan u uw voertuig het gehele weekend parkeren. Tussen parking B en het campingterrein is er een voetgangerstunnel.
Mogen wij u vragen de parkeerplaatsen op het domein zelf vrij te houden(!)
Deelnemers met een mobilhome moeten finaal zich parkeren op de mobilhome parking (blauwe route). Op de mobilhome parking werken we ook met gereserveerde plaatsen.

Tip: Indien u pas op zaterdag komt adviseren wij u om op tijd te komen, zodat u voldoende tijd heeft om uw plek in te richten ed meer. Het zal immers druk zijn. Kijk ook even op wegenwerken.be of er geen wegenwerken op uw route liggen.

PASTA + FRIETKRAAM

Er is mogelijkheid om tegen voordelige prijzen pasta of frietjes te eten in de nabijheid van de tent / camping. U hoeft vooraf niet te reserveren.
Openingsuren: vrijdag van 18 uur tot +/- einde, zaterdag 12 tot 23 uur en zondag 11 tot 15 uur

BELANGRIJK OM WETEN

-          De start is om 13 uur
-          Haal eerst uw teamenveloppe af op het secretariaat
-          Alle deelnemers moeten verplicht een grijs polsbandje dragen
-          De briefing is voorzien op zaterdag om 11u45 in de tent (verplicht voor teamleider)
-          Volg de instructies van onze vrijwilligers goed op om een vlotte doorstroming en organisatie mogelijk te maken
-          Maak gebruik van de ontbijtbon om op zondag uw gratis ontbijt af te halen
-          Aggregaten zijn niet toegelaten, er is stroom voorzien op de camping (meer info campingreglement)
-          Breng een voldoende lange verlengkabel mee (40 meter)- elektriciteit is inbegrepen op de camping en op de mobilhome parking. Er is geen stroom op de stille camping.
-          Vergeet niet de stormbanden voor alle team/partytenten goed vast te maken (verplicht)
-          U kan een teamfoto laten nemen aan de sponsorpancarte
-          Op het domein is er een locatie de Stille Bron, een plaats waar men de overleden mensen van Dominiek Savio herdenkt. Gelieve de nodige afstand te bewaren.
-          We verkopen een aantal t-shirts (15 euro) + bandana’s in het secretariaat (aanbod beperkt)
-          Elke deelnemer krijgt van ons een bandana (!)
-          Er is mogelijkheid om de het gehele weekend artisanale wafeltjes te kopen voor het goede doel: Vélo Afrique

Lees ons reglement en campingreglement nog eens goed na om misverstanden te voorkomen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

05.10 | 20:14
Foto's editie 2018 heeft ontvangen 1
05.10 | 20:13
Foto's editie 2018 heeft ontvangen 1
05.10 | 20:11
Foto's editie 2018 heeft ontvangen 1
30.07 | 23:11
Startpagina heeft ontvangen 1
Je vindt deze pagina leuk