hoe werkt het

De bedoeling van het 24-uren-fun-evenement is dat je individueel of in team van 2 tot 10 personen 24 uur rondjes rijdt op het 5km lang afwisselend en uitdagend parcours.       

We werken met tijdsregistratie en dit gaat als volgt: er is 1 transponder die in een drinkbus steekt voor elk team . Deze kan worden doorgegeven, enkel in de aangegeven wisselzone die zich op nabij de camping bevindt, aan een ander teamlid. Let wel er mag altijd maar 1 teamlid tegelijk op het parcours zijn. Je mag zoveel wisselen als je zelf wil. Een rijder kan dus één of meerdere rondes rijden alvorens de drinkbus door te geven.

Tijdens het evenement kan je na elke ronde zien wat je tijd en plaats is. Wij zijn geen wedstrijd. De rondetijden en het klassement zijn louter informatief!! Online kan je de tijden volgen.                                                                                                                        

We voorzien ook kampeermogelijkheid voor elk team. Daar we beperkt zijn in plaats bedraagt de kampeerplaats maximum 9m op 5m. Indien je met een mobilhome komt gelieve dit uitdrukkelijk te vermelden in je inschrijving. Daarnaast worden er ook douchemogelijkheid en afspuitplaats voorzien. Zie campingreglement.

Omdat we 24 uur rijden, rijden we ook een heel stuk in de nacht. De organisatie kan onmogelijk het hele parcours verlichten. Je bent dus verplicht om een goede verlichting te voorzien vooraan en achteraan tijdens de nacht , wanneer we merken dat er iemand rondrijdt zonder verlichting kan hij onmiddellijk worden verplicht om te stoppen. De organisatie zal het melden vanaf en tot wanneer je met licht moet rijden.    

Tijdens het evenement voorzien we ook technische bijstand ,dat is gratis echter voor materiaal moet worden betaald

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

05.10 | 20:14
Foto's editie 2018 heeft ontvangen 1
05.10 | 20:13
Foto's editie 2018 heeft ontvangen 1
05.10 | 20:11
Foto's editie 2018 heeft ontvangen 1
30.07 | 23:11
Startpagina heeft ontvangen 1
Je vindt deze pagina leuk