welkom in het gastenboek van T24

Beste mountainbikeliefhebbers, je mag hier gerust een berichtje nalaten of wat comments geven.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Fred v Poppel, 25. jan, 2018
Heb er zin in ga een paar 24 uur ritten doen maar dit is de eerste dit jaar. hierna de Lakebike 24 en de Gulbergen 24 in Nederland.
E-mail:
Geschreven door Cedric Bryon, 25. apr, 2016
Was een leuk weekend spijtig van onze weer-goden maar was enorm leuk.
Ook een puike organisatie en volgend jaar zien ze mij terug zeker weten.
E-mail:
Geschreven door the one and lonely, 5. mei, 2015
't is alweer 2 weken geleden, en nog altijd geniet ik na van een fantastisch fietsweekend. Bedankt Robin en je team, bedankt aan alle enthousiaste medewerkers die ons (letterlijk) de klok rond bleven aanmoedigen, bedankt aan alle deelnemers om er een zeer sportief en aangenaam evenement van te maken en zeker bedankt aan het gemeentebestuur van Hooglede-Gits om dit evenement mogelijk te maken op deze top-locatie. Volgend jaar wil ik zeker terug van de partij zijn.
E-mail:
Geschreven door Chris Bulcke , 30. apr, 2015
Onvergetelijke ervaring! Bedankt voor jullie aanmoedigingen, die zelfs snachts doorgingen! Ik hoor de koebel nog steeds dingelen in mn oren 😊 Hebben jullie al datum voor volgend jaar? Wacky Racers weer aanwezig!!
E-mail:
Geschreven door Eyeslikepics, 29. apr, 2015
Wat een prachtig weekend !! prachtig georganiseerd , top teams , ambiance , kortom alles dik in orde !! als fotograaf een plezier om dit op de gevoelige plaat te mogen vast leggen :) de foto 's kan je dus al sedert het weekend downloaden op www.eyeslikepics.be en de mensen die zich afvroegen wat die camera daar telkens alleen stond te doen hier is de timelaps op de Facebook pagina van Eyeslikepics !! enjoy en tot volgend jaar !! :) :)
https://www.facebook.com/185237208225710/videos/838554186227339/?pnref=story
E-mail:
Geschreven door felix, 27. apr, 2015
kort maar zeer tof weekend en de ambiance was zeker goed
E-mail:
Geschreven door Nico, 27. apr, 2015
proficiat met jullie evenement wat een prachtig parcours uit de grond gestampt en een dikke proficiat aan de organisatie en medewerkers en ook dank om in laatste instantie nog een oplossing te zoeken voor de gevaarlijke afdaling chapeau mannen wij komen zeker terug volgend jaar
de frontbikers
E-mail:
Geschreven door Cornand Geert , 27. apr, 2015
Al weer voorbij .
Maar een super tof parcours ( in Hooglede )
Proficiat aan Robin en zijn team .
De zandstrook wat zwaar , maar een maal er door kon je weer vlammen .
Zeker volgend jaar terug .
Het Was een top T24
E-mail:
Geschreven door Renaat, Modderfukker, 26. apr, 2015
proficiat met de organisatie van het evenement op de nieuwe locatie; geaccidenteerd parcours, alles mooi gecentraliseerd op en rond het voetbalplein, seingevers die ons bleven steunen de klok rond, sportieve sfeer onder de de verschillende ploegen van getrainde tot ons gelegenheidsgroepje 'de modderfukkers'. Op naar volgend jaar!
E-mail:
Geschreven door Gulbergen24, 18. jan, 2015
Vanuit Nederland wensen wij jullie weer succes met de komende uitdaging! Natuurlijk zijn wij ook weer van de partij bij jullie evenement! Nog even kijken hoe iedereen uit zijn/haar winterslaap komt :) en dan snel weer een team vormen! Succes alvast!!
E-mail:
Geschreven door Dirk, 30. apr, 2014
Vorig jaar meegereden en dit jaar op zondagvoormiddag eens komen piepen. Wat goed is, is gebleven en waar verbetering mogelijk was, is er aangepast. Robin en zijn team hebben er weer iets prachtigs van gemaakt. Ook de siengevers zijn ongeevenaard : ze geven aanmoedigingen 24/24. Het is weinigen gegeven maar na twee edities is dit al een klassieker !
E-mail:
Geschreven door modderfucker, 28. apr, 2014
Thx voor alle aanmoedigingen langs de weg. Jullie beseffen het mss maar half, maar dat was echt de max.
Geschreven door marnic, 28. apr, 2014
De modderfuckers hbb zich dit jaar weer super geamuseerd, met (mate) maten eentje gedronken, dapper gefietst, elk naar zijn eigen knn en de ecobikers nipt een poepje laten ruiken :-). We zijn lang geen toppers maar best fier op onze prestaties.
Dikke duim voor de organisatie. Smaakt naar meer.
E-mail:
Geschreven door Bjorn , 28. apr, 2014
klaar , het zit er weer op moe en versleten maar het was een super weekend. we hebben ons met het Team super geamuseerd .
een tevreden hoofdsponsor. Groetjes Bjorn
tot volgend jaar
E-mail:
Geschreven door Team Gulbergen24, Nuenen (NL), 11. feb, 2014
Zo, we zijn er weer bij op het superleuke Event in Tothout T24. Gulbergen24 gaat weer rondkijken en een 24 uurs "proeven". Vrienden van T24, succes met jullie voorbereidingen. Wij weten als geen ander wat dat betekent!!!
E-mail: